Nyt hold begynder

onsdag den 8. september 2021 kl. 10.00

ÅBEN INVITATION med tilmelding.

I Herstedvester Kirke tilbyde vi babysalmesang.  I er meget velkomne til blot at komme forbi og kigge ind. Men det er nødvendigt at I melder jer til på forhånd.

Holdet er for alle babyer i alderen 3 mdr til 1 år  - og deres forældre, og kræver ingen forudsætninger, kun lyst til at glæde dit barn med musik og sang.

Vi synger og bevæger os med børnene, og får en herlig inspirerende og varm stund i kirkens smukke rum med højt til loftet. Vi synger dejlige danske salmer og sjove børnesange, danser og musicerer til inspiration, og som udviklende stimuli for det lille barn. Efter hver sangtime er der mulighed for kaffe, the og lidt frugt i sognegården. Tilbuddet er gratis. Mere information fås ved henvendelse til kirkens sangpædagog, Pernille Larsen.

Tilmelding jer: her

evt. spørgsmål kan rettes til Pernille Larsen på enten