BABY SALMESANG

Nyt hold begynder 15. april  2020 kl 10-10.45

ÅBEN INVITATION: Kig forbi onsdage kl. 10-10.45.

I Herstedvester Kirke tilbyde vi babysalmesang  15. april - 17. juni 2020. I er meget velkomne til blot at komme forbi og kigge ind.

Holdet er for alle babyer i alderen 3 mdr til 1 år  - og deres forældre, og kræver ingen forudsætninger, kun lyst til at glæde dit barn med musik og sang.

Vi synger og bevæger os med børnene, og får en herlig inspirerende og varm stund i kirkens smukke rum med højt til loftet. Vi synger dejlige danske salmer og sjove børnesange, danser og musicerer til inspiration, og som udviklende stimuli for det lille barn. Efter hver sangtime er der mulighed for kaffe, the og lidt frugt i sognegården. Tilbuddet er gratis. Mere information fås ved henvendelse til kirkens sangpædagog, Pernille Larsen.

Tilmelding til Pernille Larsen på enten

mail: pmanlarsen@gmail.com eller