Højskolesangaftener.

"At synge sammen er en pause for X-Factor-tendensen og et tegn på, at vi trænger til fællesskaber." Udtaler Andreas Harbsmeier fra Folkehøjskolernes Forening i Weekendavisen. ”At fællessang er på fremmarch, ser jeg som et udtryk for, at vi trænger til at lægge kravet om at være noget særligt og skille sig ud på alle måder, fra os.”

Det er det vi gør en gang om måneden, på den sidste onsdag kl. halv otte. Og i foråret har vi flere spændende gæsteværter på programmet.

Se nærmere herunder, eller under Højskolesangaftner i menuen til venstre.

Onsdag 29. november 2017, 19:30 til 21:00

Carl Nielsen-eksperten Torben Enghoff fortsætter in fortælling om komponistens liv. Charlotte ved klaveret i Rytterskolen.

Menighedsrådet i Herstedvester Kirke har sat fokus på kommunikation

Der sker så mange spændende, interessante og nye tiltag i kirken.
Vi ønsker at blive rigtig gode til at informere og kommunikere med vores menighed og alle borgere i vores sogn og kommune.
Så hvis I savner oplysninger eller har gode ideer til vores hjemmeside,
så skriv det til os.