Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Højskolesangeftermiddag.

JUN
20

Højskolesangeftermiddag.


Dato Søndag d. 20. juni 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:30
Højskolesangeftermiddag.

Normalt mødes vi i Rytterskolen den sidste onsdag i måneden, hvor der er fællessang op oplæg ved en gæstevært. Det har jo ikke været muligt i den sidste tid, og derfor arrangerer vi i stedet højskolesangaftner udenfor i Rytterskolens hyggelige have. (Og i aften er således også udskudt.)

I de næste to måneder mødes vi to gange, første gang bliver søndag d. 16. maj kl. 15.00 i Rytterskolens have, hvor jeg selv er gæstevært. Jeg vil bl.a. tale om sangene og musikken brugt i den Oscarpremierede film Druk, af Thomas Vinterberg, og vi vil selvfølgelig synge de tre højskolesange, der optræder i den nu verdensberømte film. Dernæst skal vi selvfølgelig runde et par af de nye sange fra højskolesangbogen – selvom et helt tema omkring de mange nye sange gemmer vi, til vi er indenfor igen.

D. 20. juni mødes vi igen kl. 15.00 til en sommerlig Højskolesangaftermiddag i Rytterskolens have – hvor en gæstevært vil tage os med og ind i mange af de gode sommersange fra bogen. (Begge eftermiddage varer ca halvanden time – medmindre vejret forkorter arrangementet).

Der vil være kaffe og kage undervejs i buffeten, og vi vil stadig sidde med lidt afstand på klapstolene i haven.