Begivenheden har allerede fundet sted.

OBS! Koncerten flyttes til et senere tidspunkt (I stedet afholdes en musikgudstjeneste den 27. oktober kl.10.00): Koncert: Færøerne, Norge og Bach

Søndag d. 13. oktober 2019, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Herstedvester Kirke
Páll Sólstein, Kristina Thede Johansen, Yngvild Vivja Haaland Ruud og Charlotte Andersson.
Fri Entré

Den færøske komponist og hornist i Det kgl. Kapel Páll Sólstein har komponeret nye salmer som den færøske saxofonist Kristina Thede Johansen spiller sammen med Herstedvester Kirkes organist Charlotte Andersson. Hun spiller norske folketoner med accordionisten Yngvild Vivja Haaland Ruud som også spiller Bach alene. Et kirkemusikprogram der med garanti ikke før er hørt på den måde. Kirkens musikalske gæster er alle tre virtuoser på hver deres instrument og det er første gang de gæster Herstedvester Kirke.