Fællessang

# Nyheder
Publish date Udgivet af Helle Viuf, onsdag d. 26. august 2020, kl. 13:12
Fællessang

Kære alle musikinteresserede omkring Herstedvester Kirke.

Vi er meget glæde for at kunne starte fællessangen op igen. Oprindeligt havde vi planlagt at holde det i dag onsdag udenfor ved Rytterskolen, men pga regn samt tidlig tusmørke lader det sig ikke gøre. I stedet vil vi synge sammen på søndag (30. aug) kl. 16.00 til 17.30 i Rytterskolens have. Vært er Ingeborg Børch, som i januar holdt koncert i kirken. Hun vil introducere sangene og fortælle lidt om sit liv som operasanger. Og ikke mindst synge et par solosange for os undervejs. I torsdags var vi på Plejecentret Albertshøj, hvor hun sang for de ældre mellem fællessangene – se evt. videoklip her:

Vi stiller stole op med afstand, og sørger for afspritning forinden og efter – og der vil selvfølgelig også være kaffe og kage undervejs. Hvis det mod forventning ikke bliver godt vejr, rykker vi nok ind i kirken. Hold gerne øje på kirkens fb- og hjemmeside.

Oversigt over musikalske arrangementer og koncerter er også her vedhæftet. Infomail om dette følger senere.

Vi ses på søndag!