Kirken under corona

# Nyheder
Udgivet af Helle Viuf, søndag d. 22. marts 2020, kl. 07:07

Under coronapandemien er der mange ændringer og restriktioner, men vi vil gøre alt hvad vi kan, for at skabe så gode rammer for kirkegængerne som overhovedet muligt. Bær over med os, når vi er nødt til at forsøge os frem med nogle dele her i genåbningsfasen.

Som udgangspunkt må der være 23 kirkegængere i kirken,

Nu er kirken åben igen, men med restriktioner:  Kirkedørene åbnes først 10 minutter før gudstjenesten. Der må max. være 23 kirkegængere i kirkerummet, og disse skal sidde med 1 meter imellem sig og 2 m, hvis der synges. Men det kan aftales, at familier der bor under samme tag kan sidde sammen på en bænk (der kan være 4-5 på en bænk).

Vi opfordrer til at man medbringer sin egen salmebog eller mobiltelefon, hvor salmerne kan hentes på www.dendanskesalmebogonline.dk. Altergangen vil være en smule anderledes, men vi vejleder undervejs i gudstjenesten.

Kirkens øvrige aktiviteter og arrangementer genåbner kun gradvist.

Kirkens præster står som sædvanligt til rådighed for samtaler. Find præstens telefonnummer/mailadresse under fanen “kontakt”.